måndag 11 januari 2016

Åren har rullat på!

 
  Jag sitter och skriver detta med ett smile på mina läppar!

Aldrig hade jag kunnat tro att det skulle bli så bra hösten 2011.
Hösten 2011, närmare bestämt 2:a okt. Dagen då jag vakande med sorg och somnade med både sorg och lycka!

Sorgen som gick över mig under hela dagen för att mitt kommande barn var tvungen att plockas ut ur magen då proverna visade att bebis inte mådde bra. Jag somnade till slut efter en lång för att jag hade blivit mamma till  vårt lilla kärleksbarn.

Miriam SagaAnna var född!

 
I skrivande stund är det 2016-01-11. Det har m.a.o. gått drygt 4 år sedan hon kom med en stormvind.
Så mycket som har hänt!
Trots att vi stött på problem är det ändå mest positiva saker som skett!

Vår lilla solstråle som varje dag förgyller oss med ren lycka, glädje och skratt!
En riktig kämpa som aldrig slutar förvåna oss!
Som jag älskar dig min lilla skruttfia!


2 kommentarer:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was really valuable. thanks a lot.Rolex Replica very good.

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in och gjorde ett avtryck bland mina tankar och funderingar!

Kramar Anna